Tervetuloa, tämä on organisaation Omaishoitajaliitto ry / Suomen omaishoidon verkosto saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua https://omaishoidonverkosto.fi/ ja on laadittu / päivitetty 28.08.2020.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain

Ei saavutettava sisältö

3. Verkkosivusto ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen

2. Kohtuuton rasite

Osa Materiaalit-sivulla (https://omaishoidonverkosto.fi/materiaalit/) tarjotuista puhujien esityksistä menneistä tapahtumista tiedostomuotoja ei ole muutettu saavutettaviksi, koska ne on saatu esiintyjiltä valmiiksi esimerkiksi pdf muodossa ja niiden muokkaaminen vaatisi kohtuuttomasti työtä verkoston resursseihin nähden. Jatkossa kaikki sivuille lisätty sisältö tallennetaan saavutettavassa muodossa ja vanhojen tapahtumien tiedostoja poistetaan sivuistolta.

Ajankohtaiset-osiossa (https://omaishoidonverkosto.fi/ajankohtaista/) esillä oleva Omaishoidon monet kasvot-video ei ole vielä kaikilta osin saavutettava, video pyritään käsittelemään vuoden 2021 aikana.

1. Ei kuulu lainsäädännön piiriin

Sivulla https://omaishoidonverkosto.fi/tiedostot/ on Monet kasvot-kampanjaan liittyvää visuaalista materiaalia printtiä varten, joka on arkistoitu ennen 23.9.2019, eikä osaa ole tarkoitus käyttää digitaalisessa muodossa, eikä täten ole muokattu saavutettavaksi.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi

Sähköpostilla

antti.hyvarinen@omaishoitajat.fi

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000